1. Se scoate aluatul din congelator şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se dă drumul la cuptor la o temperatură de 160 °C şi se pregăteşte o tavă de aragaz. Se întinde foaia cu sucitorul, se taie marginile, se dublează, apoi se unge foaia cu oul bătut spumă şi se bagă la cuptor.
2. Într-o cratiţă de doi litri se pun gălbenuşurile, zahărul, praful de sare şi se amestecă bine. Se pune făina cernută şi, la sfârşit, se toarnă laptele călduţ, puţin câte puţin, să nu facă cocoloaşe. Cât fierbe crema, se pune batonul de vanilie şi se lasă în cremă cât timp fierbe. La sfârşit, se pune untul amestecându-se uşor.
3. Se scoate foaia din cuptor, se lasă câteva minute să se răcească şi se umple cu crema de vanilie. Se scot piersicile din compot şi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie. Se aşază feliile de piersici pe toată suprafaţa si se ornează cu frişcă, nuci şi stafide. Pentru a avea un aspect şi un gust special, se pudrează cu un praf de cacao sau de scorţişoară şi se ornează cu mentă.