1. Pentru blat, se bat albuşurile spumă cu zahărul, zahărul vanilat şi romul, până se obţine o spumă densă. Se adaugă gălbenuşurile, untul frecat spumă şi făina cernută cu praful de copt. Se amestecă uşor să nu se lase spuma de la ou.
2. Se separă câte o treime din această compoziţie şi se amestecă cu o lingură de amidon pentru foaia albă, o lingură de cacao pentru foaia maro şi cu două linguri nuci pentru foaia cu nuci. Se coc pe rând într-o tavă tapetată cu hârtie de copt în cuptorul încins, la foc potrivit, 8-10 minute.
3. Pentru cremă, mascarpone se freacă cu zahărul pudră şi esenţa de rom, apoi se adaugă frişca bătută şi se amestecă uşor.
4. Se stropesc foile coapte cu zeama de lămâie amestecată cu coaja de lămâie şi se umplu cu crema obţinută, iar deasupra se ornează cu nucă tocată mărunt şi ciocolată. Se pune la rece 2-3 ore şi se taie bucăţi.