Învaţă să prepari o prăjitură cu sos de ciocolată absolut delicioasă.
Mod de preparare:
1. Bananele pasate cu furculiţa se amesteca cu sucul de lamâie. Într-un castron, se amesteca faina, cacaua, praful de copt si sarea. La mixer, se amesteca margarina Rama maestro la temperatura camerei si zaharul, pâna ce se obţine un amestec spumos în care se adauga ouale, unul câte unul, si vanilia, amestecând în continuare. Apoi, se combina cu ingredientele uscat, (faina etc.) si laptele batut.
2. Se adauga bananele si cele 100 g de fulgi de ciocolata si se amesteca.
3. Forma de copt se unge cu unt si se toarna amestecul. Se coace în jur de 55 de minute, verificând cu o scobitoare. În funcţie de cuptor, poate fi gata si în 45 de minute.
4. Dupa copt, prajitura se lasa 30 de minute sa se raceasca în forma si apoi se scoate si se pune pe un gratar la racit. Într-un vas, se topesc fulgii de ciocolata în lapte ţi se amesteca bine. Peste prajitura se pune nuca si se toarna sosul de ciocolata.