1. Ciocolata rasă se topeşte la cald. Se lasă să se răcească şi se adaugă zahărul şi untul tăiat cubuleţe. Se amestecă bine, apoi se adaugă treptat gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi făina. Se amestecă uşor, se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace la foc potrivit, 30 de minute.
2. Între timp, se pregăteşte umplutura. Ciocolata albă se rade şi se topeşte, apoi se amestecă uşor cu frişca bătută cu zahărul vanilat şi se lasă la rece.
3. Blatul copt şi răcit se taie în două. Se aşază o foaie pe un platou şi se unge cu crema de ciocolată. Se presară vişine confiate şi se acoperă cu cea de-a doua foaie de blat. Se acoperă cu glazură de ciocolată şi se ornează cu vişine confiate.
4. Pentru glazură, ciocolata rasă se topeşte la cald cu untul.