1. Într-un bol, se pune untul, care în prealabil a fost ţinut la temperatura camerei, şi se freacă împreună cu zahărul până capătă consistenţa unei creme foarte fine.
2. În crema obţinută se adaugă zahărul vanilat, praful de sare, coaja de lămâie şi ouăle, unul câte unul. Se bat cu mixerul ca să nu se taie, apoi se adaugă praful de copt stins în lapte, stafidele, nuca tăiată julien, merele şi perele confiate şi făina cernută. Se amestecă uşor cu un tel în sensul acelor de ceasornic, până se obţine o compoziţie omogenă.
3. Se tapetează o tavă de chec cu hârtie specială pentru copt, se toarnă compoziţia în tavă şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil. Se lasă să se coacă la foc potrivit. După ce s-a copt, se glazurează cu ciocolată topită la baie de aburi şi se ornează cu nuci.