1. Se bat gălbenuşurile cu zahărul şi 4-5 linguri de apă, până se topeşte tot zahărul, apoi se adaugă făina cernută cu praful de copt, cacaua şi albuşurile bătute spumă. Se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 minute.
2. Pentru cremă, se amestecă laptele cu nuca de cocos, apoi se adaugă zahărul şi se fierbe la foc mic până se leagă ca o cremă. Se lasă deoparte să se răcească şi se înglobează treptat untul frecat spumă. Jeleul de fructe se prepară conform instrucţiunilor de pe pachet folosind sucul de fructe.
3. Blatul copt şi răcit se acoperă cu un strat de cremă, peste care se întinde jeleul de fructe. Se pun imediat şi biscuiţii şi se ornează cu glazură de ciocolată. Se lasă la rece 1-2 ore, apoi se taie în dreptunghiuri.
4. Pentru glazură, se topeşte la cald ciocolata rasă cu untul.