1. Pentru copt, se pregătesc două forme rotunde de 5-6 cm şi o formă mare de 20-22 cm. Iaurtul se freacă sau se mixează cu zahărul, ouăle şi uleiul adăugat treptat. (Pentru măsurarea uleiului, zahărului şi făinei se foloseşte aceeaşi măsură ca pentru iaurt.) Se presară apoi câte puţină făină cernută cu praful de copt şi se amestecă încet. Se aromează cu nucă rasă de cocos şi coajă de lămâie.
2. Se toarnă aluatul obţinut în tăvile unse cu unt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute formele mici şi 40 de minute forma mare.
3. Pentru cremă, în laptele fierbinte aromat cu vanilie, se adaugă ouăle bătute cu zahărul şi făina, care se amestecă la foc mic, până se leagă. Când se răceşte se toarnă pe cele trei blaturi, care se ornează cu nucă, ciocolată rasă şi bomboane.