Prăjitură rapidă de ovăz cu cacao fără zahăr

De Bogdan Galca,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 3 banane foarte coapte
  • 3 ouă
  • 3 linguri de cacao
  • 9 linguri de ovăz

Mod De Preparare

Ovăzul este o bună sursă de proteine, carbohidrați și fibre. Prăjitura rapidă cu ovăz și cacao este un preparat excelent pentru micul dejun și nu numai. Nu conține făină și nici zahăr!

Cum se face prăjitura rapidă de ovăz cu cacao fără zahăr

1. Bananele se pisează până ajung la consistența de piure.
2. Se adaugă ouăle și se amestecă.
3. Se adaugă ovăzul.
4. Se încorporează pudra de cacao.
5. Se preîncălzște cuptorul la 180 de grade.
5. Prajitura cu ovăz și cacao se coace la 180 – 200 de grade Celsius timp de 20 de minute.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1stargray 4 / 5 - 12 Review(s)
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!