1. Se freacă untul cu zahărul, apoi se adaugă pe rând ouăle şi făina cernută cu praful de copt şi cacaua. Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute. Blatul copt se scoate din tavă şi se lasă la răcit.
2. Pentru cremă, se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat până se topeşte tot zahărul. Se adaugă cacaua şi romul.
3. Blatul copt şi răcit se taie cu o formă rotundă, cu diametru de 5- 6 cm. Se taie apoi pe orizontală, în jumătăţi. Resturile care rezultă după tăiere se mărunţesc şi se înglobează în crema de unt.
4. Se umplu prăjiturile cu crema de unt, apoi se ung pe lateral cu restul de cremă şi se presară cu nucă de cocos. Deasupra se toarnă glazura de lămâie şi se ornează cu sirop de fructe.