1. Pentru început se pun pastele la fiert într-un vas, cu 1 l de apă, sare şi se lasă să fiarbă conform instrucţiunilor de pe cutie.
2. Separat, se pregăteşte pieptul de pui. Se curăţă de pieliţe, se spală bine, se porţionează în bucăţi şi se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucătărie. Se pune într-o tigaie uleiul la încins şi se aşază bucăţile de pui care, între timp, au fost condimentate cu sare şi puţin piper alb şi se prăjesc. Se întorc de pe o parte pe cealaltă până se rumenesc. Se scot din tigaie şi se lasă să se scurgă de ulei. Se presară pe deasupra cimbru proaspăt sau uscat.
3. După ce s-au fiert pastele, se scurg de apa fierbinte şi se pun pentru 5 minute în apă rece să nu se lipească între ele când sunt aşezate pe platou. Se ung apoi cu unt topit şi sare, amestecându-le încet să nu se rupă.
4. Se servesc calde cu pieptul de pui şi cimbru.