1. Se curăţă pieptul de pui de pieliţe, se spală şi se condimentează cu sare şi puţin piper alb. Se unge cu unt şi se pune o căniţă de apă şi se bagă la cuptor acoperit cu un capac.
2. Într-o crăticioară se topeşte untul, se pune făina şi se stinge cu laptele călduţ, amestecându-se încontinuu să nu se formeze cocoloaşe. Se mai lasă câteva minute să fiarbă.
3. Separat, se rade caşcavalul pe răzătoarea mică şi se pregătesc stafidele. Se spală în 2-3 ape şi se pun în sosul béchamel. Se curăţă usturoiul, se crestează la capete sau se taie mărunt şi se pune peste pieptul de pui.
4. Se scoate pieptul din cuptor, se taie bucăţele mici, se toarnă sosul béchamel, caşcavalul ras şi se mai lasă câteva minute să facă crustă. Se scoate şi se ornează cu rozmarin şi se serveşte cald cu paste.