1. Se împarte pieptul de pui în jumatati. Se asezoneaza bine cu sare si piper. Se da prin faina, se scutura excesul şi se prajesc în ulei împreuna cu un caţel de usturoi, pe ambele părţi, pâna se coloreaza uniform.
2. Piepţii de pui rumeniţi se transfera într-o tava de copt. Se pun feliile de şunca sau muschiuleţ peste şi se dau la cuptorul încins la 180°C, timp de 5-10 minute.
3 Între timp, se scurge excesul de ulei din tigaie. Se adauga salvia care se caleşte un minut. Se stinge cu vin şi se fierbe pâna se îngroaţa puţin sosul.
4. Se scoate tava din cuptor, se toarna sosul peste. Se aşaza caşcavalul deasupra fiecarui piept de pui în parte. Se introduce din nou tava la cuptor, pâna când caşcavalul se topeşte şi devine auriu.
Piept de pui la grătar cu legume
Șnițel de pui cu roșii și parmezan