1. Se desface carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel încât să arate despicată ca un buzunar şi să fie umplută, apoi se bate cu ciocanul de şniţele cât să se întindă puţin. Se condimentează cu sare, piper, rozmarin şi usturoi pisat şi se unge cu puţin ulei, se înfăş oară, se acoperă şi se bagă la rece aproximativ o oră.
2. Între timp se curăţă şi se spală ficatul şi se pune la fiert în apă clocotită. Se ia spuma şi se lasă să fiarbă până se înmoaie. Se scot într-o strecurătoare şi, după ce s-au răcit, se taie cubuleţe.
3. Se spală verdeaţa, ceapa şi usturoiul, se toacă mărunt şi se amestecă cu ficatul, ouăle, untul, sarea şi piperul. Cu pasta obţinută se umple pulpa de miel. Se înfăşoară bine să nu se desfacă sau se leagă cu aţă, pe deasupra se pun boabe din dulceaţa de cireşe amare şi se bagă la cuptor.
4. Se stropeşte din când în când cu sosul din tavă şi cu vin, iar dacă s-a făcut, se lasă să se răcească şi apoi se serveşte cu diverse salate şi garnituri.