Regina de ciocolata

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Pentru blat
  • 6 albusuri batute
  • 250 g zahar
  • 250 g nuci taiate
  • 2 linguri cacao
Pentru crema
  • 6 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 g unt

Mod De Preparare

Amesteci ingredientele pt blat si coci la foc mic,in tava  unsa cu unt  si tapetata cu faina.Pentru crema,bati foarte bine untul cu mixerul,apoi adaugi celelalte ingrediente pe care le-ai fiert ca pe o glazura groasa in bain-marie.Cand blatul s-a racit, il ornezi cu crema de cacao. Pofta buna!

Reteta trimisa de Plesoianu Florentina Liliana

Evaluează
Trucuri culinare

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte

Ai ars fundul prăjiturilor/fursecurilor? Nu le arunca, dă jos partea arsă cu ajutorul unei răzătoare cu găuri mici (din aceea pentru coaja de lămâie)