Reţetă: Cotlet de porc cu mango

De Ileana,

Ingrediente

  • 400 g cotlet de porc fără os
  • 2-3 mango
  • 400 g roşii cherry
  • 1 bucata ceapă mare roşie
  • 1 lime
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • sare grunjoasă
  • piper
  • oţet balsamic
  • 1 legatura pătrunjel

Mod De Preparare

► Preparare:
1. Ceapa roșie se spală și se taie solzișori. Se freacă cu sare grunjoasă şi puțin ulei.
2. Se curăță mango, se spală și se taie cubulețe. Se amestecă cu roșiile tăiate mărunt și cu ceapa frecată cu sare şi ulei. Se amestecă ușor, ca să nu se zdrobească.
3. Se pun între timp cotletele pe grătarul încins și se rumenesc uniform. Salata se pregătește cu sos de oțet și ulei de măsline. La final, se stropește cu zeama de la o lămâie verde și se ornează cu frunzulițe de pătrunjel.

Evaluează
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.