Reţetă: Supă de porumb cu cipsuri

De Ileana,

Ingrediente

  • 500 g porumb congelat (sau boabe de porumb proaspăt)
  • 2 lingura unt
  • piper alb măcinat
  • 1 praf chilli
  • 300 ml apă
  • 2 bucati ceapă verde
  • cipsuri tortilla

Mod De Preparare

► Se pun boabele de porumb, decongelate în prealabil, într-un blender, se adaugă apă şi se mixează până când devine o cremă densă.
► Se pune compoziţia într-o cratiţă, se adaugă untul, sare şi piper, după care se fierbe timp de 3-5 minute.
► Se repartizează în farfurii, se presară deasupra ceapa verde tocată mărunt şi se serveşte cu cipsuri tortilla.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

Pentru siguranța ta, înfige un dop de plută de la vin în vârful cuțitelor când le bagi în sertar.