Cotlete de miel cu ierburi

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 kg cotlete de miel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • oregano
  • mentă uscată
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 800 g cartofi noi
  • 4 bucati roşii cherry
  • 5-6 căţei usturoi
  • 100 g unt

Mod De Preparare

► Preparare:

1. Se curăță usturoiul, se pune într-un bol mai înalt şi se adaugă ulei, sare, piper, cimbru, oregano și mentă. Se pasează și cu pasta obținută se ung cotletele de miel și se lasă la macerat câteva ore.

2. Cartofii se spală și se fierb. Se scot, se scurg, se curăță și se feliază. Se trag în unt și se presară sare, piper şi oregano peste ei. Se bagă 3-4 minute în cuptor să prindă crustă.

3. Cotletele de miel aromate se dau la cuptor, să se rumenească. Cartofii se servesc cu cotletele aromate şi cu roşii cherry.

Evaluează
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!