1. Se separă ouăle. Se frământă untul cu 50 g zahăr pudră, cele 2 gălbenuşuri şi făina, până se obţine un aluat, din care se întinde o foaie subţire.
2. Cu ajutorul unui păhărel se taie forme rotunde, care se aşază într-o tavă bine unsă.
3. Cele două albuşuri se bat bine cu 200 g zahăr pudră şi cu zeamade la o lămâie. Se obţine o compoziţie tare.
4. Se ia din compoziţia de albuş cu o linguriţă şi se aşază pe formele tăiate din tavă. Apoi se dă la cuptor până se rumenesc uşor deasupra.
5. După ce se scot din cuptor şi se răcesc, se lipesc două câte două cu marmeladă.
6. Pentru efect, se pot orna cu buline roşii, ca să semene cu nişte ciupercuţe. Bulinuţele se pot obţine cu un beţişor sau cu o scobitoare înmuiată în suc de sfeclă roşie.