Reţete: Roşii umplute cu ciuperci

Ingrediente

  • 8 bucati roşii mari
  • 400 g ciuperci
  • 2 legatura ceapă verde
  • 100 g caşcaval de post
  • 4 bucati căţei usturoi
  • 1 legatura pătrunjel
  • sare/piper
  • ulei de floarea soarelui
  • rozmarin proasp[t

Mod De Preparare

1. Se spală roșiile, se taie şi se scoate miezul.
2. Se curăță și se spală ciupercile, apoi se taie mărunt. Se toarnă ulei într-o tigaie şi se călesc, la foc mic, 10 minute.
3. Se adaugă ceapa tocată mărunt, usturoiul și pătrunjelul şi se mai lasă 5-10 minute.
4. Se umplu roșiile cu compo-ziția de ciuperci, se pune deasupra caşcaval de post ras şi condimente și se așază în tavă. Se bagă în cuptorul încins, timp de 10-15 minute. Se servesc ornate cu crenguțe de rozmarin.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO
Sfatul medicului