Se spală carnea şi se scurge de apă, apoi se taie patru felii de aceeaşi mărime. Se bate puţin pe ambele părţi şi se presară cu sare şi piper. Se încinge uleiul şi se prăjeşte pe ambele părţi. Se păstrează la loc cald.
► Se curăţă ceapa, se taie în sferturi, apoi în bucăţi mai mici. Se topeşte untul şi se căleşte ceapa. Se scoate din tigaie şi se lasă să se scurgă pe un şerveţel din hârtie.
► Se bate oul într-un castron, după care se toarnă în tigaia cu unt. Se lasă să se prăjească, amestecând constant. Se asezonează cu sare şi piper şi se adaugă pătrunjelul tocat.
► Se ung feliile de pâine cu muştar şi se pune pe fiecare puţină omletă. Se adaugă puţină ceapă călită, frunzele de salată şi, deasupra, felia de carne. Se garniseşte cu ceapa rămasă, cu roşii şi cu pătrunjel.