Rondele cu caşcaval

De Ileana,

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de plăcintă
  • 200 g şuncă
  • 100 g caşcaval
  • 1 ou
  • condimente de pizza

Mod De Preparare

1. Se desface aluatul şi se lasă să se decongeleze. Caşcavalul se rade, iar oul se bate până se face spumă deasupra. Se încinge cuptorul.

2. Se întinde aluatul. Se aşază feliile de şuncă una lângă alta, apoi se rade caşcavalul şi se presară pe şuncă. Se rulează aluatul şi se taie transversal în rondele groase de 1,5 cm.

3. Se pun într-o tavă, se ung cu ou şi se presară condimente de pizza. Se coc în cuptorul încins 15-20 minute.

Evaluează
Trucuri culinare

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi