Roşii conservate în apă

De erikachivu,

Ingrediente

  • 2 kg rosii coapte
  • ulei
  • apă

Mod De Preparare

Dacă vrei să ai totă iarna roşii delicioase şi sănătoase pentru mâncare, foloseşte această reţetă de roşii conservate în apă!

1.    Rosiile se spala si li se înlatura codiţa. Apoi se asaza în borcane.

2.    Se toarna apa rece peste rosii si apoi un strat generos de ulei.

3.    Se leaga borcanele si se pun în locul cel mai racoros din camara.

4.    Se deschid peste 3 luni.

Evaluează
Media Rating
1star1stargraygraygray 1.5 / 5 - 3 Review(s)
Trucuri culinare

Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete