1. Pentru blat, se bat albuşurile spumă cu zahărul, până se obţine o spumă densă. Se adaugă apoi gălbenuşurile şi treptat făina cernută. Se amestecă uşor, de jos în sus şi se toarnă într-o tavă dreptunghiulară tapetată cu hârtie de copt. Se coace în cuptorul dinainte încins, la foc potrivit, 12-14 minute. Se scoate imediat hârtia de copt şi se lasă să se răcească acoperit cu un şervet de bucătărie, să nu se usuce.
2. Pentru cremă, se caramelizează 75 g zahăr, apoi se trage cratiţa de pe foc şi după câteva minute se adaugă laptele. Se pune din nou pe foc şi se fierbe până se dizolvă tot caramelul. Când se răceşte, se amestecă cu făina, gălbenuşul şi restul de zahăr. Se amestecă şi se fierbe la bain-marie până se îngroaşă. Se lasă să se răcească şi se amestecă cu untul frecat spumă, adăugat treptat.
3. Se întinde crema pe blatul răcit şi se rulează atent. Se împachetează într-o hârtie şi se lasă la rece, minim o oră.
4. Pentru glazură, se topeşte la cald ciocolata rasă cu untul.