1. Se bat spumă gălbenuşurile cu jumătate din zahăr, iar albuşurile se bat spumă cu restul de zahăr şi zahărul vanilat. Se amestecă uşor cele două compoziţii, adăugând treptat şi făina. Se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 8-10 minute.
2. Blatul copt se răstoarnă pe un prosop stropit cu apă şi imediat se scoate hârtia de copt. Se întoarce iar blatul şi se rulează uşor.
3. Pentru cremă, făina se diluează în jumătate din lapte, apoi se adaugă restul de lapte fierbinte, aromat cu vanilia şi coaja rasă de lămâie. Se pune la bain-marie şi se amestecă până ce se îngroaşă. Se adaugă zeama de lămâie şi se amestecă deasupra unui vas cu apă rece, până se răceşte. Treptat se adaugă untul frecat cu zahărul.
4. Trei sferturi din cremă se întinde pe blat, iar caisele tăiate bucăţi mai mici se presară pe cremă. Se rulează cu atenţie ca să nu se rupă blatul, se acoperă într-o coală albă de hârtie şi se pune la rece 2 ore.
5. Se acoperă cu restul de cremă şi se ornează cu fulgi de cocos şi migdale.