1. Zahărul, 4 linguri de apă şi zeama de portocale se pun într-o oală cu fundul mai gros şi se fierb până se obţine un sirop legat. Se adaugă coaja de portocale şi se lasă să se răcească. Se amestecă apoi cu nuca măcinată, mai întâi 200 g, untul şi cacaua. Dacă se obţine un aluat prea moale, se mai adaugă şi restul de nucă. Compoziţia obţinută se întinde într-o foaie groasă de 1-1,5 cm. Se pune pe o hârtie pergament şi se taie în formă dreptunghiulară. Marginile se păstrează.
2. Pentru cremă, se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat până se topeşte tot zahărul. Se adaugă fructele confiate tăiate cubuleţe şi nuca de cocos.
3. Se întinde crema de unt pe blatul dreptunghiular şi se presară restul de aluat tăiat fâşii. Se rulează, apoi se presară nuca de cocos şi se împachetează în hârtia pergament. Se lasă la rece până a doua zi.
4. Se taie felii şi se ornează cu migdale.