1. Se pregăteşte tava pentru copt cu hârtie specială şi se dă drumul la cuptor la o temperatură potrivită. Se separă ouăle, se bat albuşurile spumă, se adaugă zahărul în ploaie şi se pun gălbenuşurile cu puţină sare şi la sfârşit făina şi nucile măcinate amestecându-se încet să nu facă cocoloaşe. Se bagă la cuptor la foc potrivit sau chiar mic pentru că de data acesta foaia trebuie să se usuce mai mult decât să se coacă. Timpul de coacere este mai mare, cam 45 de minute.
2. Se pun într-o cratiţă zahărul, vanilia, făina şi laptele şi se fierb până devin o cremă vârtoasă. Se dă la rece şi, între timp, se mixează untul cu nucile şi puţin coniac sau rom natural. După ce s-a răcit crema se amestecă cu untul şi se obţine o cremă fină de nuci.
3. După ce s-a răcit şi foaia se întinde dulceaţa de zmeură, se întinde crema uniform, se rulează şi se îmbracă cu cremă. Se bagă la frigider şi se serveşte ornată cu nuci.