1. Pentru aluat, se bat spumă albuşurile cu zahărul, apoi se amestecă uşor cu gălbenuşurile, uleiul şi făina cernută cu praful de copt. Se toarnă într-otavă tapetată cuhârtiedecopt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 12-15 minute.
2. Se scoate blatul din cuptor şi imediat se desprinde de pe hârtia de copt. Se unge cu gem şi se rulează, având grijă ca la interior să rămână un gol de 3-4 cm. Se înfăş oară în hârtie şi se lasă deoparte.
3. Pentru umplutură, se bat spumă albuşurilecuzahărul, apoi se adaugă gălbenuşurile, cacaua cernută cu făina, siropul şi romul. Se bate la bain-marine până se îngroaşă, 10- 15 minute. Se mai pun 3 linguriţe de gem şi se lasă puţin să se întărescă. Se toarnă în rulada cu gem, se acoperă din nou în hârtia de copt şi se pune la rece.
4. Pentru cremă, se freacă untul cu zahărul pudră, până se topeşte zahărul. Se unge rulada cu această cremă şi se acoperă cu glazură de lapte.
5. Pentru glazură, se freacă untul cu zahărul şi laptele praf, apoi se toarnă pe o hârtie de copt în strat uniform. Se împachetează rulada în această glazură şi se lasă la rece 2-3 ore.