1. Varza se spală şi se toacă fideluţă, se amestecă cu ceapa tocată şi se călesc în puţin ulei până se înmoaie. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă la răcit la temperatura camerei.
2. Separat, într-un bol, se cerne făina şi se amestecă cu untul, sarea, apa şi iaurtul până se obţine o cocă uşor de modelat. Se lasă 5 minute la frigider acoperită cu folie de plastic. Se taie baconul bucăţi mici şi se prăjesc în sucul propriu.
3. Se întinde coca într-o foaie subţire şi se pune umplutura de varză, ardeiul tăiat feliuţe şi baconul prăjit. Se presară parmezan pe toată suprafaţa şi apoi se rulează cu atenţie să nu iasă compoziţia.
4. Se pune în tavă şi se unge cu ou bătut pe toată suprafaţa, iar pe deasupra se presară chimen şi sare grunjoasă. Se bagă în cuptorul încins şi se lasă 40 de minute. Când se serveşte, se ornează cu frunze de busuioc şi pătrunjel, cu felii de bacon şi cu bucăţi de roşii.