1. Se curăţă pieptul de curcan de pieliţe şi se taie astfel încât să se poată umple. Se condimentează, se unge cu unt şi se bate cu ciocanul de şniţele.
2. Se rulează, se înfăşoară în folie şi se ţine la frigider 30 de minute. Între timp, se curăţă usturoiul, se pisează şi se amestecă cu sare, puţin ulei şi 2 linguri de vin alb.
3. Se sparg ouăle, se bat ca la omletă, se adaugă caşcavalul ras, sare şi piper, iar ceapa, ardeiul şi mazărea se călesc în unt. Din oul amestecat cu caşcaval şi mărar se face omleta, ca o clătită.
4. Se scoate pieptul de la rece, se întinde, se pune omleta şi apoi se rulează. Se unge cu pasta de usturoi şi se bagă în cuptor. După ce s-a rumenit, se serveşte cu garnitură de cartofi ţărăneşti picanţi.