1. Se pune muşchiul de porc la marinat cu o seară înainte, într-un sos făcut din 3 linguri de ulei, o jumătate de pahar de vin alb, 2 căţei de usturoi, sare, piper şi boia.
2. Se spală ciupercile, se curăţă şi se taie mărunt. La fel se procedează şi cu ceapa şi cu căţeii de usturoi.
3. Se pune puţin ulei de floarea-soarelui într-o tigaie şi se călesc ciupercile, ceapa şi usturoiul. Se prăjeşte până este aproape gata şi muşchiul de porc.
4. Se întinde foaia de plăcintă, se unge cu puţin ulei de măsline, după care se pune compoziţia de ciuperci.
5. Se aşază şi muşchiul de porc, după care se rulează. Se unge foaia cu oul bătut.
6. Se unge o tavă cu puţin ulei, se aşază rulada şi se dă la cuptor până în momentul în care se rumeneşte foaia.