Ruladă de spanac

Ruladă de spanac

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac
  • 4 oua
  • 200 ml smân tâna
  • 1 lingura faina
  • 25 g unt
  • sare
  • piper
Pentru umplutura:
  • 400 g somon
  • 300 g crema de brânza

Mod De Preparare

O ruladă care arată bine şi e foarte sănătoasă! Încearcă şi tu această reţetă de ruladă cu spanac!

1.    Într-o tigaie se topeste untul si se pune spanacul pentru 3 minute. Se trage apoi de pe foc, se adauga smântâna, galbenusurile si faina. Se amesteca potrivind gustul de sare si piper.

2.    Se mixeaza amestecul de spanac si se bat albusurile spuma. Se adauga apoi în mixtura de spanac.

3.    În tava de copt a aragazului se asterne hârtie de copt, se toarna aluatul de spa nac si se întinde uniform. Se coace 15 mi nute.  Se scoate pe o hârtie de copt si se ruleaza, lasând sa se raceasca în acest fel.

4.    Se deruleaza rulada, se umple cu crema de brânza peste care se asaza somonul. Se transfera într-o folie alimentara care se ruleaza strâns la capete si se lasa la frigider de pe o zi pe alta.

Evaluează
1star1star1stargraygray 3 / 5 - 3 voturi