Rulouri cu carne tocată

Rulouri cu carne tocată

De Ileana Voicu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 600 g carne tocată (pui sau pulpă de porc )
  • 2 cepe roşii mijlocii
  • 12-14 foi lasagna
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 3 roşii
  • sare
  • piper
  • 100 g măsline
  • 50 g unt
  • cimbru
  • rozmarin

Mod De Preparare

1. Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.

2. Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.

3. Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul béchamel şi cel de roşii şi se toarnă peste rulouri

4. Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin.

Evaluează