Rulouri de şuncă asortate

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 200 g şuncă de Praga
  • 3 ouă
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura ceapă verde
  • 2 cutii cremă de brânză
  • unt

Mod De Preparare

1. Feliile de şuncă se taie în jumătate şi se ung cu un strat subţire de unt. Se pregăteşte o omletă din 3 ouă, la care se adaugă o linguriţă de boia dulce.

2. Pe jumătate din feliile de şuncă se pun fâşii de omletă egale ca lăţime cu feliile de şuncă şi se formează rulouri care se fixează cu scobitori.

3. Ceapa verde se toacă foarte mărunt şi se amestecă cu crema de brânză. Se ung restul de felii de şuncă cu crema de brânză, se formează rulouri şi se fixează cu scobitori.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 4.5 / 5 - 3 Review(s)
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.