1. Se pune carnea tocată într-o cratiţă cu puţin ulei şi se căleşte împreună cu ceapa tăiată foarte mărunt până scade tot sucul. Se pune sare şi piper după gust, pătrunjelul tocat mărunt, şi se lasă la răcit. După ce s-a răcit, se pune şi un ou şi se amestecă bine până se face ca o pastă.
2. Vinetele se curăţă de coajă, se taie felii potrivite, se dau cu sare şi piper, apoi se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucătărie. Apoi se pun la fript pe grătar. Se răsucesc pe ambele părţi şi se prăjesc bine.
3. După ce s-au răcit, vinetele se umplu cu carne, se rulează ca o sarma şi se bagă la cuptor pentru 10 minute cu puţin unt sau ulei. Se servesc cu diferite garnituri, de cartofi, de orez sau de alte legume. Roşiile se spală şi se taie cubuleţe şi se pun la fiert până scad la jumătate şi se servesc cu rulourile.