Rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval

Rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 400 grame aluat de pizza congelat
  • 350 grame șuncă feliată
  • 12 felii subțiri de cașcaval
  • 8 linguri unt
  • 2 linguri zahăr
  • 1 lingură sos Worcestershire (opțional)
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură semințe de mac

Mod De Preparare

Dacă ai nevoie de un aperitiv gustos și arătos, dar vrei să-l faci foarte repede și fără efort, aceste rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval sunt o idee foarte bună.

1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei.

3. Se întinde aluatul de pizza și se presează ușor pentru a-l subția, apoi se așază pe el feliile de șuncă și cașcaval.

4. Se rulează totul pe lungime, ca pentru o ruladă. Când se unesc marginile, acestea se întorc în jos și se presează ușor. Apoi se taie felii groase de aproximativ 2,5 centimetri, care se pun culcate în vasul pregătit.

5. Separat, se amestecă untul, zahărul, sosul și semințele de mac și se țin la foc mic, amestecând mereu, până când se topește untul.

6. Se toarnă cantități egale din această compoziție peste feliile de aluat cu șuncă și cașcaval.

7. Se lasă la cuptor timp de aproximativ 25 de minute.

Dacă nu vrei să le gătești pe loc, rulourile de aluat cu șuncă și cașcaval se pot lăsa peste noapte la frigider, acoperite cu folie alimentară.

 

Evaluează