Rulouri din file de pangasius

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • boia dulce de ardei
  • ulei pentru prăjit
  • pătrunjel
  • 1 lingurita pesmet
  • piper alb
  • sare
  • 4 felii subţiri de caşcaval
  • 8 felii mortadella
  • 4 bucati file de pangasius
  • cartofi pentru garnitură

Mod De Preparare

1. Se spală şi se şterg feliile de peşte cu un prosop absorbant de bucătărie să nu rămână nicio picătură de apă. Se presară sare şi piper după gust şi se lasă câteva minute la rece.

2. Se pun câte două felii de mortadella pe fiecare bucată de peşte şi se rulează.

3. Ca să nu se desfacă rulourile, este bine să se prindă la capete sau la mijloc cu scobitori. După ce aţi făcut rulourile, se presară pe fiecare pesmet şi un praf de boia. Se pune uleiul să se încingă şi se prăjesc 3-4 minute pe o parte şi 3-4 minute pe cealaltă parte. Se scot rulourile, se lasă câteva minute să se scurgă de ulei pe un prosop absorbant şi se servesc cu garnitură de cartofi natur, cu pătrunjel verde, tocat mărunt şi caşcaval.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma