Rulourile din piept de pui sunt delicioase cu ciuperci. Încearcă reţeta simplă şi rapidă!
1. Se spală pieptul de pui, se curăţă de pieliţe şi se taie felii subţiri de maximum 1 cm, care să se poată rula. Restul de bucăţi mai mici de carne se taie cubuleţe.
2. Usturoiul tocat mărunt se căleşte puţin în ulei. Se adaugă ciupercile şi carnea tăiată cubuleţe şi se amestecă, până se rumeneşte totul. Se adaugă verdeaţa tocată mărunt şi se condimentează cu sare şi piper. Se răstoarnă toată compoziţia într-un castron şi se lasă deoparte să se răcească puţin. Se adaugă apoi oul şi telemeaua tăiată cubuleţe şi se amestecă.
3. Feliile de carne se bat puţin cu un ciocan de şniţele, se condimentează cu sare şi piper după gust şi se umplu cu câte o lingură din compoziţia de brânză şi ciuperci. Se prind cu scobitori să nu se desfacă, după care se rumenesc în ulei.
4. Rulourile din piept de pui cu ciuperci se pot servi cu piure de cartofi şi sote de fasole verde.