Salată colorată de sezon

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 feluri de salată
  • 1 lingurita muștar
  • 5 linguri oțet
  • 2 lingurite suc de mere
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 2 felii pâine albă toast
  • 2 linguri unt
  • sare, piper

Mod De Preparare

1. Se spală salata şi se rup frunzele fâşii într-un castron. Muştarul se amestecă cu oţetul, sucul de mere, uleiul şi se condimentează cu sare şi piper. Se toarnă totul peste salată.
2. Feliile de pâine se taie cubuleţe şi se rumenesc într-o tigaie cu puţin unt, până capătă o culoare aurie. Se scot pe un prosop de hârtie. Se pun în castronul cu salată şi se amestecă uşor.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!