Salată cu cremă de budincă şi căpşuni

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 budincă de vanilie
  • 1 budincă de ciocolată
  • 200 g căpşuni
  • 2 kiwi
  • 200 g ananas
  • 50 ml martini alb sau vin alb
  • lapte şi zahăr pentru prepararea budincii
  • mentă pentru ornat

Mod De Preparare

1. Budinca de vanilie şi cea de ciocolată se prepară conform instrucţiunilor de pe plic. Atunci când este călduţă se pune direct în cupe, mai întâi un strat de budincă de ciocolată, apoi un strat de budincă de vanilie şi se lasă la răcit.

2. Fructele se spală şi se curăţă de coajă sau codiţe şi apoi se amestecă toate într-un castron mai mare, după care se stropesc cu martini-ul alb sau un alt vin alb.

3. Amestecul din fructe se pune în cupe peste straturile de budincă şi se ornează cu frunze proaspete de mentă.

Evaluează
Trucuri culinare

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi