Salată cu legume şi carne de viţel

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2-3 ardei graşi
  • 4 roşii
  • 2 cepe
  • 300 g carne fiartă de viţel
  • 100 g caşcaval
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 legatura verdeaţă proaspătă
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri oţet
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Ardeii grasi se spală, se curăţă şi se taie rondele. Ceapa se spală şi se taie solzişori, iar roşiile se spală şi se taie felii.

2. Toate legumele astfel pregătite se pun într-un castron. Se adaugă carnea fiartă tăiată fâşii, caşcavalul ras şi verdeaţa tocată mărunt.

3. Se face un sos din 100 ml apă, 3 linguri oţet, 4 linguri ulei, usturoi pisat, sare şi piper după gust. Se adaugă la salată, se amestecă uşor şi se poate servi.

Evaluează
Trucuri culinare

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete