1. Pieptul de pui se spală şi se pune la fiert în apă cu sare, într-un vas mic cu apă puţin peste nivelul cărnii. Se adaugă morcovii curăţaţi şi spălaţi şi un praf de sare. Se spumează şi se lasă să fiarbă aproximativ 30 minute, cât să se pătrundă morcovii şi carnea. Se scurg apoi şi se lasă să se răcească.
2. Separat, într-un alt vas, se fierb cartofii în apă cu sare, aproximativ 30 minute. Se scurg de apă, apoi se lasă puţin să se răcească şi se curăţă de coajă.
3. Într-un castron mare, se amestecă pieptul de pui, morcovii şi cartofii toate tăiate cubuleţe, apoi se adaugă porumbul fiert şi maioneza , potrivită la gust cu muştar , sare şi piper.
4. Se pune în platouri mai mici şi se ornează cu ouă fierte tăiate în sferturi şi castraveciori muraţi tăiaţi feliuţe.