Retete de Craciun
Salate
Paste si pizza
Carte de bucate
Aperitive
Bauturi si cocktailuri
Carne si fripturi
Sosuri
Peste
Deserturi
Tocanita
Conserve
Garnituri
Retete cu legume
Trucuri culinare
Ciorbe si supe
Bucataria italiana
Retete de post
Retete speciale
Retete de sarbatoare
Mucenici
Retete de Paste
Retete de Revelion
Retete romanesti
Retete traditionale
Retete din Ardeal
Retete din Bucovina
Retete din Dobrogea
Retete din Moldova
Retete din Banat
Retete din Oltenia
Retete din Muntenia
Bucatarie internationala
Bucataria spaniola
Bucataria greceasca
Bucataria chinezeasca
Bucataria japoneza
Bucataria mediteraneana
Bucataria orientala
Bucataria frantuzeasca
Bucataria indiana
Bucataria mexicana
Bucataria turceasca
Retetele Tale
Retete
>
Salată de ardei iute cu ceapă
Salată de ardei iute cu ceapă
De
Erika Chivu
,
Luni, 18 septembrie 2017, 13:27
Ingrediente
1 kg ardei iute
3 kg ceapa (se poate folosi și ceapa roșie amestecată cu ceapa albă)
600 ml oțet
400 g zahăr
400 ml apă
1 lingură sare
Mod De Preparare
O salată originală care arată bine şi e foarte gustoasă dacă o serveşti lângă o friptură zdravănă, în zilele friguroase de iarnă.
Prepară şi tu salată de ardei iute cu ceapă, în 2 pași și 3 mișcări!
Se pun ardeii şi ceapa într-un vas. Se adaugă oteţul, zahărul, apa şi sarea.
Ardeiul iute se spală și se taie rondele cu tot cu seminţe. Separat, ceapa se taie peştișori.
Amestecul se pune pe aragaz la foc mediu. Se lasă sa dea un clocot, apoi se dă la o parte.
Salata fierbinte se bagî în borcanele bine spălate în prealabil care se etanșează bine (ca la orice alt tip de conservă).
Evaluează
4.5
/ 5
-
6
voturi
Alte rețete
Salată de boeuf cu pui - rețeta clasică, simplă și delicioasă pas cu pas
Citește mai multe
Reţeta de Kleftiko – friptură de miel cu legume în stil grecesc. Gustul autentic al Greciei într-o friptură suculentă
Citește mai multe
Reţeta de bouyourdi. Aperitivul mediteranean care cucerește prin simplitate și aromă
Citește mai multe
Reţeta de risotto cu mazăre. Cremos, fresh și plin de savoare - descoperă risotto-ul italian cu mazăre!
Citește mai multe
Reţeta de langoşi italieni panzerotti. Cum să prepari cei mai buni panzerotti - langoșii italieni crocanți cu umplutură cremoasă
Citește mai multe
Reţeta de cârnaţi chorizo. Învață cum să faci cel mai bun chorizo acasă!
Citește mai multe
Reţeta de şniţele vegane: proteice, crocante și gata în câteva minute. N-ai nevoie de carne ca să te bucuri de un șnițel perfect!
Citește mai multe
Reţeta de burek – plăcintă cu brânză sărată. Plăcinta balcanică cu brânză care a cucerit lumea: rețeta clasică de burek
Citește mai multe
Reţeta de bougatsa – plăcintă grecească cu cremă de griş. Desertul simplu, dar spectaculos, pe care grecii îl servesc la micul dejun
Citește mai multe
Reţeta de cârnaţi cu caşcaval. Cum să faci cei mai gustoși cârnați cu cașcaval acasă, pas cu pas
Citește mai multe
Trippa alla romana – burtă de vită cu sos de roşii. Ce se întâmplă când combini burtă de vită, roșii și mentă? Gustul Romei autentice
Citește mai multe
Mâncare de fasole boabe - rețeta tradițională reinterpretată. Simplă, hrănitoare și delicioasă
Citește mai multe
Conopidă gratinată la cuptor cu brânză și smântână. Cea mai simplă rețetă
Citește mai multe
Prăjitură cu struguri și aluat pufos. Rețeta perfectă pentru un desert simplu, aromat și elegant
Citește mai multe
Dovleac copt cu miere și scorțișoară. Desertul rustic și elegant de toamnă. Rețeta simplă
Citește mai multe
Dulceață de gutui cu nuci. Rețetă simplă și autentică. Deliciul copilăriei, pregătit ca odinioară
Citește mai multe
Supă de porumb cu costiță afumată. Rețeta rustică. Gust autentic și reconfortant
Citește mai multe
Plăcintă cu dovleac şi mere. Rețeta care îți va parfuma toată casa. Desert simplu, aromat și sănătos
Citește mai multe
Ciorbă ardelenească de fasole cu afumătură - rețeta tradițională ca la bunici. Gust autentic din Transilvania
Citește mai multe
Balmoș ciobănesc. Rețeta de balmoș ciobănesc - mâncarea ciobanilor transformată în delicatesă
Citește mai multe
conserve
conserve pentru toamna
salata
X
Facebook
Vezi şi
Iahnie de fasole cu afumătură - rețeta ușor de preparat. Gust autentic în doar câțiva pași
mai mult
Biscuiți cu lămâie - rețeta simplă care cucerește prin aromă și prospețime
mai mult
Cele mai fragede fursecuri de Crăciun cu nucă - rețetă simplă, perfectă pentru sărbători
mai mult
Turta dulce cu miere și scorțișoară. Desertul care îți transformă casa în sărbătoare - rețeta clasică, perfectă pentru sărbători
mai mult
Pandișpan cu portocale. Când viața îți dă portocale, faci cel mai parfumat pandișpan
mai mult
Cartofi dulci copți cu rozmarin - rețeta ușor de făcut, imposibil de uitat
mai mult
Cele mai populare rețete
Bors, ciorbe si supe
Ciorbă rădăuțeană - rețetă ușor de pregătit
Bors, ciorbe si supe
Ciorbă de perişoare - rețeta autentică
Creme
Cremă de zahăr ars
Deserturi
Tiramisu pas cu pas
Bors, ciorbe si supe
Ciorbă de burtă cu smântână
Pasta
Paste Carbonara
Deserturi
Cheesecake foarte simplu
Biscuiti
Salam de biscuiţi
Carte de bucate
Plăcintă cu mere - rețeta tradițională
Carte de bucate
Pancakes (clătite americane)
Bucatarie internationala
Papanaşi prăjiţi, cu dulceaţă şi smântână
Retete de Paste
Pască fără aluat după rețeta lui Teo Trandafir
Carte de bucate
Prajitura Alba ca Zapada
Aperitive
Pâine de casă
Carte de bucate
Cartofi la cuptor cu ierburi aromate
Carne si fripturi
Sarmale în foi de varză murată
Carte de bucate
Varză călită de post
Deserturi
Lava cake
Carte de bucate
Gogoşi pufoase
Miel
Drob de miel
Cele mai noi rețete culinare
Iahnie de fasole cu afumătură - rețeta ușor de preparat. Gust autentic în doar câțiva pași
mai mult
Biscuiți cu lămâie - rețeta simplă care cucerește prin aromă și prospețime
mai mult
Fursecuri de Crăciun cu untură - rețetă ușoară, gust desăvârșit
mai mult
Rețeta fursecuri de Crăciun cu gem. Desertul vedetă al sărbătorilor
mai mult
Cele mai fragede fursecuri de Crăciun cu nucă - rețetă simplă, perfectă pentru sărbători
mai mult
Turta dulce cu miere și scorțișoară. Desertul care îți transformă casa în sărbătoare - rețeta clasică, perfectă pentru sărbători
mai mult
Pandișpan cu portocale. Când viața îți dă portocale, faci cel mai parfumat pandișpan
mai mult
Cartofi dulci copți cu rozmarin - rețeta ușor de făcut, imposibil de uitat
mai mult
Salată de boeuf cu pui - rețeta clasică, simplă și delicioasă pas cu pas
mai mult
Reţeta de Kleftiko – friptură de miel cu legume în stil grecesc. Gustul autentic al Greciei într-o friptură suculentă
mai mult
Retete de colectie
Retete de Craciun
Salate
Paste si pizza
Carte de bucate
Aperitive
Bauturi si cocktailuri
Carne si fripturi
Sosuri
Peste
Deserturi
Tocanita
Conserve
Garnituri
Retete cu legume
Trucuri culinare
Ciorbe si supe
Bucataria italiana
Retete de post
Retete speciale
Retete de sarbatoare
Mucenici
Retete de Paste
Retete de Revelion
Retete romanesti
Retete traditionale
Retete din Ardeal
Retete din Bucovina
Retete din Dobrogea
Retete din Moldova
Retete din Banat
Retete din Oltenia
Retete din Muntenia
Bucatarie internationala
Bucataria spaniola
Bucataria greceasca
Bucataria chinezeasca
Bucataria japoneza
Bucataria mediteraneana
Bucataria orientala
Bucataria frantuzeasca
Bucataria indiana
Bucataria mexicana
Bucataria turceasca
Retetele Tale