Salată de cartofi

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Mod De Preparare

1. Cartofii fierţi se taie cubuleţe. Separat, se amestecă oţetul cu sarea, piperul şi zahărul. Se fierb 5 minute, apoi se toarnă
peste cartofi.
2. Ridichiile se taie feliuţe. Merele se curăţă de sâmburi, apoi se taie cubuleţe. La fel şi castraveţii. Usturoiul verde şi ceapa se taie mărunt. Se pun toate peste cartofi şi se amestecă uşor.

Evaluează
Trucuri culinare

Ai ars fundul prăjiturilor/fursecurilor? Nu le arunca, dă jos partea arsă cu ajutorul unei răzătoare cu găuri mici (din aceea pentru coaja de lămâie)

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma