Salată de fructe crocantă

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 grepfrut
  • 1 portocală
  • 2 banane
  • 2 linguri mure din dulceaţă
Pentru aluat
  • 125 g făină
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 1 lingura zahăr pudră
  • 2 linguri lapte
  • 100 g migdale pisate

Mod De Preparare

Se curăţă un grepfrut şi o portocală, se taie felii şi se amestecă. Se adaugă 2 banane tăiate rondele şi 2 linguri de mure din dulceaţă, se amestecă şi se pun în 4 cupe termorezistente. Se prepară un aluat din 125 g făină, 1 ou, 50 g unt, o lingură zahăr pudră şi 2 linguri de lapte, care se întinde într-o foaie subţire cu care se acoperă cupele cu fructe. Se presară 100 g migdale pisate şi se coace în cuptorul încins, la foc tare, 10 minute.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa