Salată de năut

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 250 g boabe năut
  • 1 gogoşar
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
Pentru sos
  • 2 linguri ulei
  • sucul unei lămâi

Mod De Preparare

O salată de năut perfectă pentru o cină uşoară. Încearcă această reţetă simplă!

1.   Năutul se pune în apă rece de seara până dimineaţa. A doua zi, se scurge şi se pune la fiert cu apă şi un praf de sare.

2.   După ce a fiert, se scurge bine şi se pune într-un castron. Se adaugă cuburi de gogoşar şi pătrunjel fin tăiat.

3.   Uleiul şi sucul de lămâie se amestecă şi se aduce la masă separat, odată cu salata.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.