Salată de pepene roşu

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g pulpă de pepene roşu fără sâmburi
  • 180 g brânză moale de capră
  • coaja rasă a unei portocale
  • 1 cutie frunze de rucola
Pentru sos:
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri suc proaspăt de portocale
  • 1 lingura suc de lămâie
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

O salată de pepene roşu cu brânză şi rucolă – o combinaţie inedită pe care trebuie să o încerci. Iată reţeta.

1.   Se taie şi se curăţă pepenele şi se pune într-un castron peste frunzele de rucola. Peste el se fărâmiţează brânza şi adaugă coaja de portocală.

2.   Se amestecă ingredientele pentru sos, potrivind gustul, şi se toarnă peste pepene şi brânză.

3.   Se amestecă bine şi se dă la rece pen­tru 10 minute.

Evaluează
Trucuri culinare

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.