Salată de pui cu fasole verde

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 500 g fasole verde
  • 1 ceapă albă
  • zeama de la o lămâie
  • 2 lingura ulei de măsline
  • 1 lingurita miere
  • sare
  • piper
  • 1 roşie
  • 2 ouă fierte
  • 50 g caşcaval ras

Mod De Preparare

1. Se curăţă pieptul de pui de pieliţe, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare.

2. Fasolea verde se curăţă, se spală şi se pune să fiarbă tot în apă cu sare, până se înmoaie. Dacă vreţi să nu îşi schimbe culoarea în timpul fierberii, puneţi câteva picături de zeamă de lămâie.

3. După ce s-a fiert pieptul, se scurge de apă şi se taie fâşii potrivite. La fel se procedează şi cu ceapa, care se curăţă şi se taie solzişori.

4. Se pun şi ouăle să fiarbă, iar după ce s-au fiert se ţin în apă câteva minute ca să se poată curăţa mai uşor. Albuşul se taie fâşii, iar gălbenuşul se dă pe răzătoarea mică. Roşia se taie în bucăţi potrivite şi se amestecă toate ingredientele cu sare, piper, ulei şi zeamă de lămâie şi se serveşte ornată cu gălbenuş ras şi caşcaval.

Evaluează
Trucuri culinare

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.