Salată de pui cu porumb

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 2 cutii mici cu porumb
  • caşcaval ras şi felii
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • pătrunjel verde

Mod De Preparare

1. Se spală şi se şterg bucăţile de pui cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie cubuleţe. Se condimentează cu sare şi piper după gust.

2. Se încinge untul într-o tigaie, în care se pun bucăţile de piept la prăjit. Se amestecă în continuu, să nu se ardă. După ce s-au prăjit, se scot cu spumiera pe un platou de iena şi se dă drumul la cuptor.

3. Se desfac cutiile de porumb, se scurg de zeamă şi se adaugă peste bucăţelele de pui. Se presară caşcavalul ras şi cubuleţele şi se mai adaugă sare şi piper, după gust.

4. Se bagă la cuptor 15 minute şi se serveşte ornată cu frunze de pătrunjel verde şi, dacă aveţi, pentru decor, 2-3 feliuţe de roşii.

Evaluează
Trucuri culinare

Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.