Mod De Preparare
Salata festivă de varză roșie cu rodie și kaki trebuie inclusă pe masa de Revelion. Este salata perfectă de lângă friptura de porc, este ușoară și foarte gustoasă.
Colorată, crocantă și plină de vitamine, este salata care te ajută să mai scazi caloriile din meniul de Revelion.
Cum se prepară salata festivă de varză roșie cu rodie și kaki
- Varza roșie se curăță de frunzele veștede, se spală și se taie julienne. Se adaugă în castronul pentru salată.
- Morcovii se curăță de coajă și se spală. Se taie fâșii sau se dau pe răzătoare.
- Kaki se spală, se curăță de coajă și se taie cubulețe sau felii subțiri.
- Ridicile se spală și se taie felii subțiri.
- Se scot semințele de rodie.
- Separat se face un dressing din ulei de măsline, oțet/zeamă de lămâie, suc de portocale, miere și muștar.
- Se adaugă toate ingredientele în castronul de salată, peste varza roșie. Se amestecă. Să sărează și se piperează după gust.
- Salată festivă de varză roșie cu rodie și kaki se servește imediat.