Salată franţuzească

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 conservă de carne Scandia
  • 500 g roşii
  • 4 ouă
  • 1 ceapă medie
  • 1 ciorchine de struguri
  • 2 ardei graşi
  • 2 castraveţi
  • 2-3 felii pâine prăjită
  • câteva frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei măsline

Mod De Preparare

1. Se fierb ouăle şi se lasă la răcit. Se taie feliile de pâine cubuleţe. Se încing 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie, se pun bucăţelele de pâine şi se condimentează cu sare şi piper. Apoi se lasă câteva minute până se fac crocante şi rumene.
2. Se taie roşiile, ardeii, castraveţii, ceapa şi ouăle fierte felii. Se pun într-un bol împreună cu boabele de stuguri şi crutoanele.
3. Se adaugă carnea din conservă şi se amestecă uşor.
4. Se decorează cu frunze de busuioc.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete